+ 387 39 831 781   
jurprom@tel.net.ba
temont logo Član temot grupe
povratak

IPD (HEPU)

Sveobuhvatan know-how, visoka kvaliteta proizvoda, pouzdana isporuka i dobar odnos s kupcima utjecali su na tvrtku IPD da se razvije u jednog od najznačajnijih dobavljača u autoindustriji. IPD proizvodi se mogu pronaći  u skoro svakoj trgovini autodijelova i u skoro svakom auto-servisu širom svijeta.Više od 40 godina njemačka tvrtka IPD na tržištu autodijelova javlja se kao lider u proizvodnji i distribuciji visoko kvalitetnih pumpi vode za motorna vozila pod robnom markom HEPU. Pumpe vode izravno djeluju na rad motora svakog vozila i na njegov vijek trajnosti, tako što održavaju optimalnu temperaturu motora kako u normalnim tako i u ekstremnim uvjetima. Hepu pumpe vode efikasno štite motor od pregrijavanja i utječu na smanjenu potrošnju goriva, kao i na smanjenje emisije ispušnih plinova.
 
U asortimanu Hepu pumpi vode mogu se naći pumpe za sva europska, kao i za većinu azijskih vozila.
Osim Hepu pumpi na odličnu reputaciju koju tvrtka IPD ima u automobilskoj industriji značajno su utjecali i drugi IPD proizvodi, poput IPD manžeta i Hepu antifriza.
 
Kvaliteta gumenih dijelova uvijek ovisi o kvaliteti upotrijebljene sirovine. Manžete koje IPD nudi u svom asortimanu u potpunosti odgovaraju kvaliteti originalnog proizvoda, odnosno njegovim mehaničkim i termičkim svojstvima, zbog čega osiguravaju maksimalne vrijednosti po pitanju kvalitete i trajnosti. IPD setovi manžeta isporučuju se s popratnim dodacima, kao što su mast, stege (šelne) za jednostavnu i brzu zamjenu (servis).
 
Hepu rashladna tekućina-antifriz je visoko efikasan proizvod koji omogućava dodatnu zaštitu od korozije i pregrijavanja. Ovaj proizvod maksimalno udovoljava zahtjevima autoindustrije i odlična je dopuna u kombinaciji s Hepu pumpom vode.
Reputacija rezervnih autodijelova pod robnim markama HEPU i IPD počiva na originalnoj njemačkoj kvaliteti i sveobuhvatnom uslužnom programu.

U Jur Prom-u pronađite kompletan asortiman HEPU i IPD  proizvoda po izvrsnim cijenama:

HEPU PUMPE VODE

HEPU ANTIFRIZ

IPD MANŽETE

HEPU SETOVI NATEZAČA + PUMPA VODE