+ 387 39 831 781   
jurprom@tel.net.ba
temont logo Član temot grupe

Logistika

Visoka dostupnost artikala (preko 95%) i brzina isporuke, ključni su čimbenici pomoću kojih Jur Prom desteljećima gradi lidersku poziciju na bh tržištu.

Jur  Prom d.o.o. opskrbljuje veliki broj servisa i trgovina autodijelova širom Bosne i Hercegovine. Kako bi naši proizvodi uvijek bili dostupni kupcima, omogućuje nam sveobuhvatan  lager od 70.000 artikala i kvalitetan sustav distribucije.

Jur Prom-ovo centralno skladište kojeg čine 3 skladišne jedinice, ukupne površine od 9000 m²,  jamči svim partnerima izvrsnu dostupnost artikala iz ponude.

Skladište je projektirano u skladu s najvišim standardima u gradnji i uz korištenje najmodernije skladišne opreme. Maksimalno zadovoljava potrebe za sigurnim i kvalitetnim čuvanjem roba te olakšanom manipulacijom istih. Time se naši partneri mogu osloniti na promptnu obradu narudžbi uz kratke rokove isporuke.

Sigurnost u kontinuiranu opskrbu iz raznovrsnog asortimana rezervnih autodijelova stavlja Jur Prom d.o.o. u sam vrh najdostupnijih i najpouzdanijih partnera u Bosni i Hercegovini.

 


GALERIJA